You are not logged in.

1

Thursday, April 5th 2018, 11:56am

Lisad

Professional

• "Lisad" started this thread

Occupation: Magic tricks

• Send private message

Uzak Yıldızlar Kader Kartlar

Yaşasın! Koruyucu Pusulaları az önce nadir eşya mağazasında görücüye çıktı! Bu da uzun süredir beklenen "Kader Kartları" nın satışının başladığı anlamına geliyor.

İlaveten, bir harita ve bir pusula ile yönlendirilen karakterler inanılmaz sayıdaki kostüm ve aksesuarlarının yanı sıra tüm kristal depo çiplerini, altın tozunu bulabileceklerdir.

Daha fazla bilgi!
Regards,
Allods Online Administration

2

Thursday, April 5th 2018, 1:31pm

yani sürekli kader kartı açan biri olarak 8 kere buyuk odulun 8 ındede toz çıkması ŞANS olamaz ticket atıcam bir teknık arıza olmalı okadar seçenek arasından hep aynı ödul gelmesı ya kader kartını degıştırdınız droplarını yada arızalı. 2 küsür k kri harcayıp 1k kri parcası süper karlı oldu gerçekten :)

3

Thursday, April 5th 2018, 2:06pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba

Etkinliklerde değerli nesneleri yakalamak diğer seçeneklere göre biraz daha düşüktür ve evet şans gerektiriyor. İlerleyen kademelerde büyük ödülleri elde etme olasılığı puanınıza göre artmaktadır. Kader kartı açımında acele etmeden kartları değiştirerek açmayı deneyin. Sürekli aynı sıralamalardan açmayın. Bu duruma destek ekibi müdahale edemez. Etkinlikleri merkez ekibimiz hazırlıyorlar ve drop oranlarında bir oynama olmaz.

İyi oyunlar.
.

4

Thursday, April 5th 2018, 2:21pm

çok aşırı fazla kötü şanslıyım ozamn 650 pusulada hiçbirşey denk gelmedi :) detaylı açıklama için teşekkürler :) ozaman arkadaşları uyarmak lazım çok fazla acmayacaksanız yeltenmeyın eskı kartlar gibi degil 2.5k kri acmısım tam olarak 980 kristal parcası düşmüş 1 öncekinde kartta 2k ya 6.5k kri parçası almıştım dropları bayağı bi düşürmüşler demek ki. ilginize teşekkurler ıyı çalışmalar.

5

Thursday, April 5th 2018, 2:29pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Genelde daha fazla kazanman gerek. Bencede şanslı gününde değilsin. :)
.

6

Thursday, April 12th 2018, 12:21am

rus serverını ıncelıyodum bir de ne göreyim kaderkartlarının yuksek miktarda altın tozu atması şikayeti üzerine buyuk ödulden altın tozunu cıkarmıslar ve kristal atma lansınıda arttırmışlar ayrıca uyaran değerlendirme yapan oyuncularada teşekur etmişler yani tespitim doğruymuş :D demek ki duzelme gelene kadar kader kartı açmak mantıksız ki bu 9.1 hemen öncesi oluyor :) okadar şansız olamayacagımı biliyodum şuan daha mutluyum :D:D:D saygılar ıyı oyunlar :)

Rate this thread